Головна » 2015 » Жовтень » 13 » 14 жовтня віднаається День захисника України
10:02
14 жовтня віднаається День захисника України

День захисника України – свято, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції. Воно уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок життя нашого народу. Й донині нащадки козаків розвивають найкращі традиції наших предків, що є для нас зразком доблесті і відданості Україні. Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Як відомо, це свято знайшло своє продовження і в часи Запорізької Січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла!»
Тому й громадяни України є гідними нащадками великих прадідів, у їх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників!

Вітаємо усіх козаків, захисників, лісників із цим радісним святом і бажаємо міцного здоров'я, щастя, здоров’я, наснаги та плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України!
Усім - родинно
го  щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру! Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці!

Переглядів: 446 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar