Головна » 2017 » Серпень » 14 » Лісівники відпочивають на озері Світязь
14:57
Лісівники відпочивають на озері Світязь

Пора відпусток так і вабить відпочити, набратися сил та енергії, лишивши теплий спомин про літній курорт. Особливо, якщо у нашому мальовничо-озерному краї такі плани реально втілити у життя.

У перших днях червня відбулось урочисте відкриття бази відпочинку у с. Світязь працівників лісового господарства Волинського ОУЛМГ, яка діє при Шацькому держлісгоспі. Після відбудови та реального оновлення, у що вклали сили лісогосподарські підприємства області, цьогоріч вона приймає на відпочинок усіх бажаючих та в першу чергу лісівників та їхні сім’ї.

Чудовий дизайн території, європейські умови, затишні будиночки, бесідки, дитячі майданчики, за декілька метрів - окремий мальовничий пляж – такі принади цього курортного куточку.

Чималий вклад у відтворення бази зробив Любомльський держлісгосп. І ось уже ціле літо свої відпустки працівники лісгоспу проводять на березі перлини України – озері Світязь.

  

«На сьогодні відпочило уже 15 працівників із сім’ями, учасник АТО, вдова загиблого кранівника лісгоспу Галина Федчишина із доньками, - розповідає голова профкому ДП «Любомльський лісгосп» Мирослава Зінчук. – Графік є до кінця літа, ще заплановано декілька путівок. Поїздки, тривалістю 5-6 днів, безкоштовні. Усі, хто приїхав, задоволені, діляться позитивними враженнями. Кімнати комфортабельні, гарно оформлена територія, є їдальня, щоправда, оплата за користування цими послугами самостійна. Все – для чудового відпочину, аби лиш погода сприяла…»

Сім днів на базі ВОУЛМГ у с. Світязь відпочивала вдова колишнього працівника лісгоспу – кранівника Анатолія Федчишина, загиблого в зоні АТО, – Галина Федчишина із доньками – 7-річною Дариною та 9-річною Вікторією. Про відпочинок розповідає захоплено: «Дуже сподобалось, задоволена усім і усім дякую, хто посприяв за таку чудову можливість. Діти задоволені, в захваті від умов, можливостей. І на велосипедах катались, і мультики дивились, і купатись – пляж зручний – у купальниках вибігли з корпусу і за хвилинку біля озера. Дуже гарно на подвір’ї, комфортні номери, поруч краса озера – все для чудово відпочинку.»

Переглядів: 447 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar