Головна » 2016 » Жовтень » 6 » Лісівники змагались у багатоборстві
15:49
Лісівники змагались у багатоборстві

Змагання з лісового багатоборства нещодавно відбулись у ДП «Камінь-Каширське ЛГ» між командами лісгоспів області. Захід проходив вперше з ініціативи Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та обласної організації Товариства лісівників України.  Участь у ньому взяли працівники державної лісової охорони, мобільних рейдових груп та єгерської служби.

У п’яти етапах змагань, які тривали два дні, лісівники демонстрували себе – хто дужчий, витриваліший, прудкіший, а також чи володіє знаннями теоретичними, перевіряючи точність оформлення протоколів на лісопорушників та обізнаність із правилами полювання. Все ж найбільший азарт викликала  спортивна боротьба – з міні-футболу, перетягування каната, подолання смуги перешкод. Оригінальність та вміння куховарити показували під час приготування мисливської страви.

Зробили за ці дні учасники змагань корисне діло – облагородили територію поблизу свого наметового містечка, у мальовничому урочищі Озюрко на березі місцевого озера встановили три нових бесідки.

Колеги мали змогу поспілкуватися, обмінятися досвідом, обговорити різні життєві ситуації, пов’язані з особливостями нічного патрулювання, охорони і захисту лісу, затримання лісопорушників. Загалом же усі свої якості та риси, як от - фізична підготовка, стійкість, швидкість приймання необхідних рішень та мислення, сила і витримка, які застосовували у боротьбі, дуже необхідні лісовій охороні у їхній щоденній роботі. Тому тут – кожен професіонал своєї справи. Хороший результат показала команда працівників Любомльського держлісгоспу у складі інженерів ОЗЛ Андрія Глуха, Олександра Ющука, помічника лісничого Олександра Куця та майстра лісу Сергія Оксентюка. Серед 22 колективів посіли 6 місце.  

 

Переглядів: 516 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar