Головна » 2018 » Вересень » 6 » На перший урок - нагороди від лісівників
16:37
На перший урок - нагороди від лісівників

Початок навчального року для творчих дітей району розпочався із заохочення та підтримки лісівників. Так, традиційно відвідавши школи, працівники ДП «Любомльський лісгосп» привітали усіх із першим дзвінком та вручили грамоти від Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства і премії учням, які узяли призові місця в обласному етапі конкурсів малюнків та творів «Людина і ліс» й «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей».

    

Взаємодія та співпраця лісівників зі школярами через конкурси дає змогу не тільки виховати любов до природи у дітей, а й показати фахівцям лісової галузі розуміння і дитяче сприйняття світу природи та людини. А дитяча думка цікава, чиста і непідробна. Тому завжди так захоплююче розглядати учнівську творчість на лісову тематику.

   

Отож нагороди отримали: Лілія Котович – юна художниця, третьокласниця районної гімназії за зайняте 1 місце у конкурсі малюнків «Людина і ліс», Юлія Зінчук, учениця 8 класу Куснищанської школи за зайняте 3 місце у конкурсі творів «Людина і ліс» та у цій же номінації за участь відзначені Ольга Мариньоха, 8-класниця Бірківської школи та Лілія Скопюк, учениця Головненської школи. А також за цікаве розуміння охорони праці у лісі, що зобразили у своїх малюнках, відзначені за участь у конкурсі Вікторія Цип’ящук та Данило Шлапа – третьокласники Куснищанської школи.

     

Переглядів: 608 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar