Головна » 2017 » Липень » 25 » На сторожі лісових масивів
10:13
На сторожі лісових масивів

Володимир Гуліда працює за кермом пожежного автомобіля державного підприємства «Любомльський лісгосп» – сьомий рік. Цей транспорт у лісовому господарстві вкрай важливий у літню пору, коли триває пожежонебезпечний період. Однак, звичайно, хочеться за призначенням не застосовувати його у лісі. У роботі ж Володимира Івановича головне – швидко реагувати і діяти. «Починається наша служба у лісгоспі із настанням сухої погоди навесні, - каже Володимир Гуліда. - Нас двоє, по черзі чергуємо, чекаємо у разі чого на дзвінок-виклик. Але, звісно, що таких повідомлень краще не отримувати. Нехай ліс росте і радує людей своєю зеленню».

За понад тридцяти п’яти річний стаж роботи у лісовій галузі Володимир Іванович добре обізнаний із її специфікою, труднощами та перевагами. До нинішньої посади працював водієм лісовоза, тому добре знає усі дороги в лісі, особливості водіння та витривалості під час здійснення лісозаготівельних та лісонавантажувальних робіт.

На сторожі лісових масивів ДП «Любомльський лісгосп», аби уберегти їх від пожежі, у цей час стоїть понад п’ятдесят чоловік лісової охорони. Звертаємося до усіх жителів краю – будьте обережні, дотримуйтесь правил пожежної безпеки, не створюйте загрози виникнення вогняного лиха у лісах.

Переглядів: 408 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar