Головна » 2016 » Вересень » 2 » Нагороди школярам від лісівників
18:37
Нагороди школярам від лісівників

Учора почав свій відлік новий навчальний рік. На свято першого дзвоника у деякі школи  району завітали працівники Любомльського держлісгоспу, щоб виконати на урочистих лінійках приємну місію – нагородити школярів за перемоги у районному та обласному етапах щорічного традиційного конкурсу «Людина і ліс».

Так, активністю відзначилася школа смт Головно. П’ятикласник Олександр Пасічко посів І місце в області у номінації «Кращий малюнок», був нагороджений грамотами ДП «Любомльський лісгосп» та Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, премією і цінним подарунком. Презенти за малюнки від лісгоспу також отримали Анна Безель, Марія Рищук та Олександра Рищук.

Вітали лісівники зі святом учнів, вчителів та батьків у Куснищанській ЗОШ І-ІІІ ст. Грамотами та цінними подарунками за кращі малюнки були нагороджені Оксана Шименюк, Ярослав Кузьмич. За кращі твори – Юлія Зінчук та Ольга Федчишин, які також отримали заохочувальні премії від Волинського ОУЛМГ.

У Хворостівській школі цінні призи дісталися Валентині Карпович та Ользі Бінюк, а також за малюнок заохочувальною премією та грамотою від Волинського ОУЛМГ та відзнакою ДП «Любомльський лісгосп» була нагороджена Діана Гнатюк.

За твір подарунок та заохочувальну премію з області отримала учениця Яснівської ЗОШ І-ІІ ст. – Іванна Кузьмич.   

Переглядів: 803 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar