Головна » 2017 » Грудень » 15 » Новорічні іграшки виготовляли учні шкільних лісництв
16:48
Новорічні іграшки виготовляли учні шкільних лісництв

Учні шкільних лісництв – Головненського та Куснищанського не лише освоюють лісівничу справу, а й є хорошими умільцями-рукодільниками.

Дружно взявши участь в обласному конкурсі «На кращу новорічну іграшку для ялинки у резиденції Діда Мороза», залюбки попрацювали, пофантазували і виготовили чимало оригінальних неповторних ялинкових прикрас. Для виробів використовували природний екологічний матеріал із лісу – дерево та шишки, творили також із підручних матеріалів – пластику, пінопласту, тканини, кольорового дощику та навіть дисків.

Серед поданих робіт на рівні держлісгоспу визначено переможців:

І місце – Васютич Богдан за іграшку «Віночок від білочки» (Куснищанське шкільне л-во), а також Загура Станіслав та Романюк Юрій за іграшку «Годинник з дуба» (Куснищанське шкільне л-во),

ІІ місце – Сацюк Олександр за іграшку «Ялинка» (Куснищанське шкільне л-во) та Боярчук Наталія за іграшку «Космічна» (Головненське шкільне л-во),

ІІІ місце – Мишей Іван за іграшку «Новорічний вінок» (Головненське шкільне л-во) та Шлапа Артем за іграшку «Собачка» (Куснищанське шкільне л-во).

Є і заохочувальні призи. Переможці візьмуть участь в обласному етапі. Дитячі іграшки прикрасять живу ялинку резиденції Діда Мороза у Лісовому молодіжному центрі, що у Воротневі. Усі юні природолюби: і переможці, і учасники отримають подарунки, як так неодмінно доречні у передноворічний казковий час.

   

Переглядів: 440 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar