Головна » 2016 » Листопад » 11 » Полювання на хутрового звіра
15:22
Полювання на хутрового звіра

До уваги мисливців району:

з 13 листопада цього року по 22 січня 2017-го триватиме сезон полювання на зайця-русака, лисицю, єнотовидного собаку, куницю кам’яну. Як завжди здійснюватиметься воно за відстрільними картками із вказаними у них термінами та місцями полювання.

Усім любителям цього азартного виду відпочинку нагадуємо про вимоги та закони, встановлені задля збереження флори і фауни, яких повинен дотримуватись кожен свідомий громадянин.

Згідно із правилами проведення полювання, один мисливець має право в день добути одного зайця. Норма відстрілу лисиці, вовка, єнотовидного собаки – не лімітовано.

Днем полювання на зайця-русака, лисицю, єнотовидного собаку, куницю кам’яну є неділя.

Окрім цього нагадуємо, що триває полювання за ліцензіями на диких парнокопитних тварин: на самця козулі, самок кабана, козулі та їх молодняк, здатний до самостійного існування – до 31 грудня; на самця кабана та його молодняк, здатний до самостійного існування – до 31 січня 2017р. Полювання на парнокопитних дозволяється у суботу та неділю.

Забороняється полювати на куріпку та фазана, на територіях природно-заповідного фонду, на відтворювальних ділянках, на відстані ближче 200 метрів від будівель та населених пунктів, де можливе перебування людей.

Державна лісова охорона суворо наголошує на дотриманні правил техніки безпеки, пожежної безпеки та культури поведінки у лісових масивах. 

Переглядів: 505 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar