Головна » 2016 » Жовтень » 17 » У День козацтва, на свято Покрови Пресвятої Богородиці
12:47
У День козацтва, на свято Покрови Пресвятої Богородиці

працівники ДП «Любомльський лісгосп» взяли участь у присвячених до цієї дати урочистостях, що відбулися у центрі м. Любомль.

Учасники заходу зібралися на площі перед райдержадміністрацією біля Стели загиблим воїнам - учасникам АТО з Любомльського району.

Уже два роки у календарі 14 жовтня позначається, як день захисника України і є вихідним. А саме у нинішній неспокійний час, коли на Сході іде війна, найпершими нашими захисниками та оборонцями і є військові, котрі служать на цій пекельній території.

Козаки – колишні українські вояки, які вирізнялись в історії неабиякою відвагою, мудрістю, мужністю, стійкістю, є і сьогодні уособленням сили та хоробрості. З цим асоціюємо усіх українських чоловіків, на адресу яких і линули вітання цього дня.

Учасники заходу поклали квіти та корзини біля фотографій героїв, які назавжди залишаться у світлій пам’яті любомльчан. Серед них – колишній працівник, кранівник нижнього складу Любомльського держлісгоспу Анатолій Федчишин, який загинув у серпні 2014 року. До сім’ї загиблого завітали цього дня представники лісгоспу. Зі словами підтримки вдові Галині та донькам вручили матеріальну допомогу і солодощі.

Переглядів: 487 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar