Головна » 2017 » Жовтень » 18 » У День козацтва відзначили захисників
08:32
У День козацтва відзначили захисників

День козацтва, захисника України – свято звитяги українського лицарства. У цей знаменний день традиційно урочисто згадують, підносять та вшановують усіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України. Сьогодні є багато серед нас простих хлопців, які віддано служили та захищали кордони рідної країни, перебуваючи у зоні АТО.

Тож з нагоди свята у ДП «Любомльський лісгосп» було вручено Почесну грамоту Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Морозу Сергію Івановичу, майстру лісу Чорноплеського лісництва. Призвали Сергія у квітні 2014 року – був у рядах протистояння російським агресорам одним із перших. Повернувся через рік.

На жаль, через війну на Сході і наша земля зазнала втрат – у серпні 2014-го загинув житель міста Любомль, працівник лісгоспу - кранівник нижнього складу – Анатолій Федчишин. Напередодні свята на стіні міської школи №3, де навчався Анатолій, відкрили пам’ятну дошку. Працівники держлісгоспу завітали до сім’ї героя - дружини та доньок, щоб підтримати і морально, і матеріально.

 

Переглядів: 427 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar