Головна » 2015 » Жовтень » 7 » Зіркою телешоу стала кранівниця Любомльського лісгоспу
14:25
Зіркою телешоу стала кранівниця Любомльського лісгоспу

Юну Ельміру Алтаєву – переселенку із Донеччини, котра ось уже рік мешкає на Любомльщині, знають як дівчину із незвичною професією – кранівниця, яка працює на нижньому складі ДП «Любомльський лісгосп». Про це читали із місцевих видань, бачили на Інтернет-сайтах та телеканалі «Нова Волинь».

Так склалась доля, що після воєнних дій у рідному селі велика сім’я дівчини мусила тікати. Еля нині із сестрою мешкає у селі Запілля. На Волині в Ельміри розпочалося нове насичене життя. Вона влаштувалась на свою першу у житті роботу за професією машиніст мостового і козлового крану, яку минулого року здобула у Маріупольському професійно-технічному ліцеї. А нещодавно цю невисокого зросту, тендітну і симпатичну дівчину запросили, як цікаву неординарну особистість для зйомок у телешоу-програмі «Говорить Україна». Як розповідає Еля, відшукали її саме по тих публікаціях, які викладали в Інтернеті та по телебаченню і швидко зв’язались із нею через соціальну мережу «ВКонтакті». Молода сільська дівчина, яка володіє чоловічою професією – це те, що їм треба було. Ельміра зізнається, що вагалася і відмовлялася від участі, але талановитим журналістам таки вдалося переконати. 30 серпня була відзнята програма і Еля із новими враженнями повернулася із Києва.

Телепередача «Говорить Україна» із участю Ельміри Алтаєвої вийшла у світ 2 жовтня.

А сюжет шоу-історії такий: молодий співак Євген Толочний, який нині виступає у гурті «Скрябін», шукає собі дівчину – просту і скромну, роботящу і щиру, щоб вирізнялась чимось незвичним, знала як вести господарство та мешкала у селі. Про це вмить помістили оголошення на інтернет-сайтах, на що відгукнулось багато дівчат. Нарешті телеведучі запропонували йому чотири претендентки, кожна з яких цікава по-своєму. Дівчата приїхали із Житомирської області, Львівщини, Закарпаття та Волині.

- У програмі про нас показували міні-сюжет, який знімали, коли приїжджали сюди, де ми живемо, чим займаємось, - розповідає Ельміра, - потім організовували різні конкурси, завдання. Взагалі атмосфера була хороша, зйомки цікаві, дівчата усі гарні, але це всього лише шоу.

У фіналі Євген Толочний вподобав собі обраницю. Кранівниця тримала у секреті, кого обрав герой, до часу виходу передачі. І ось приємна несподіванка і щира радість – найбільше до вподоби молодому співаку припала наша Еля.

Переглянути шоу можна за адресою: http://govoryt-ukraina.tv/stories/  під назвою історії "Страсти вокруг" холостяка

Переглядів: 482 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar