Головна » 2018 » Травень » 25 » Конкурс Людина і ліс – в ДП «Любомльський лісгосп визначено переможців
17:27
Конкурс Людина і ліс – в ДП «Любомльський лісгосп визначено переможців

У школах пролунав останній дзвоник. З приємними візитами на учнівські лінійки завітали представники Любомльського держлісгоспу, щоб привітати із настанням очікуваних канікул та вручити нагороди талановитим школярам за перемогу в конкурсах, які проводить лісогосподарське підприємство.

Напередодні закінчився щорічний традиційний конкурс творів та малюнків на тему «Людина і ліс». Учні району активно взяли у ньому участь. Понад 60 малюнків та 15 творів подали на розгляд журі. У них – яскраві барви пейзажів природи, розповіді про садіння та користь людині від лісу і лісу від людини. Не менш цікавим є конкурс малюнків «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей», у якому діти зображують своє розуміння про безпеку праці.

Отож у ДП «Любомльський лісгосп» переможців визначено. У конкурсі «Людина і ліс» в номінації «Кращий малюнок» І місце посіла Анастасія Мохнюк, учениця 4 класу Любомльської ЗОШ №2 за малюнок «В гармонії з природою», ІІ місце – Лілія Котович, учениця 2 класу Любомльської районної гімназії, вихованка «Студії образотворчого мистецтва» Любомльського будинку школяра за малюнок «З любов’ю до лісу», ІІІ місце розділили Софія Пухова, учениця 2 класу Зачернецької ЗОШ І-ІІІ ст. за малюнок «Наодинці з лісом», Христина Коляда – учениця 1 класу Головненської ЗОШ І-ІІІ ст. за малюнок «Подарунок для мешканців лісу», Станіслав Загура – учень 4 класу Куснищанської ЗОШ І-ІІІ ст. за малюнок «Несподівана зустріч у лісі».

У номінації «Кращий твір» - І місце зайняла Лілія Скопюк, учениця 8 класу Головнеської ЗОШ І-ІІІ ст. за твір «Коріння мого роду черпає сили із землі-матінки», ІІ місце – Ольга Мариньоха, учениця 7 класу Бірківської ЗОШ І-ІІ ст. за твір-поезію «Людина і ліс», ІІІ місце - Юлія Зінчук, учениця 7 класу Куснищанської ЗОШ І-ІІІ ст. за твір-поезію «Важка ноша».

У конкурсі «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей» за малюнки нагороди здобули: Данило Шлапа та Вікторія Крупа – І місце, Катерина Романюк та Вікторія Ципящук – ІІ місце, Олег Купира – ІІІ місце.

 

 

Переглядів: 617 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar