Головна » 2016 » Червень » 3 » Любомльські лісівники подарували дітям трохи радості
10:27
Любомльські лісівники подарували дітям трохи радості

У день захисту дітей уже традиційно працівники ДП «Любомльський лісгосп» відвідали школу-інтернат, що у смт Головно.

Це свято тутешні маленькі мешканці очікують з нетерпінням, адже до них приїжджають у гості їхні шефи – представники районних установ, організацій, підприємств і не з порожніми руками, а з подарунками. Вихованці радо зустрічають, чемно вітаються і цікавляться, як у нас справи, говорять нам компліменти, навперебій розповідають про себе.

Підшефний клас Любомльського держлісгоспу – 6-А. Помічаємо, що учні помітно подорослішали. Втім, як і у всіх інтернатівців – у кожного своя доля. За станом здоров’я, сирітством, або не благополучністю у сім’ях, вони не можуть навчатися у звичайній школі. Тому живуть у інших вимірах, без материнської ласки та батькової суворості, не мають сповна і не відчувають тих простих радостей дитинства. Дітлахи туляться до своїх гостей, беруть і не відпускають протягом усього візиту за руку, радіють, здається, кожному дорослому, хто приїхав.

Літній одяг, розвиваючі ігри, солодощі, фрукти та спілкування із дітками – це те, з чим ми приїхали і намагались додати якоїсь різноманітності у їхнє життя-буття.    

«Нас сьогодні після обіду завезуть додому на канікули», - кажуть дівчатка Соломія і Богдана. «А я завтра їду відпочивати у табір у Карпати», - ділиться дружелюбно Денис. Він – сирота, а усіх, хто не має батьків, відправляють улітку на півтори місяці на відпочинок. «А потім, - додає хлопчина із блиском і очах, - мене заберуть до себе родичі у Луцьк», - і зізнається, що дуже цього хоче і чекає.   

Опісля зустрічей учні Головненської спеціалізованої школи-інтернату запросили нас в актовий зал на концерт. Там подивували своїми здібностями співочими, танцювальними, декламаторськими. У виставковому залі демонструвались роботи, виготовлені дитячими руками. 

 

1 червня – свято дітей та дорослих. Адже саме ми, дорослі, мусимо забезпечити дітям світле майбутнє, захистити їх від незгод, які їм випали, подарувати радість і щасливе дитинство. 

---

До Дня захисту дітей представники ДП «Любомльський лісгосп» побували у сім’ї кранівника Анатолія Федчишина, який загинув в АТО. Приємні сюрпризи-подарунки були для двох малих донечок – Вікторії та Дарини.   

Переглядів: 501 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar