Головна » 2016 » Червень » 03

Триває видача контрольної картки обліку добутої дичини і порушень правил полювання на новий мисливський сезон. Без цього документу полювати не дозволяється. У новій картці вказується термін – з 1 травня 2016 року  по 30 квітня 2017 року.

Обмін здійснюється у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Зауважуємо, що на виконання пункту 10 статті Закону України «Про адміністративні послуги» щодо доступності та зручності адміністративних послуг ВОУЛМГ рекомендує мисливцям із метою економії витрат коштів та часу задля отримання контрольної картки надсилати поштою заяву про надання адміністративної послуги, а також контрольну картку, платіжні документи про оплату за послугу і сплату державного мита, конверт зі зворотною адресою. Строк видачі документу – 10 робочих днів.

Усі необхідні реквізити для оплати за адміністративну послугу та зразки за ... Читати далі »

Переглядів: 404 | Додав: luboml | Дата: 03.06.2016 | Коментарі (0)

У день захисту дітей уже традиційно працівники ДП «Любомльський лісгосп» відвідали школу-інтернат, що у смт Головно.

Це свято тутешні маленькі мешканці очікують з нетерпінням, адже до них приїжджають у гості їхні шефи – представники районних установ, організацій, підприємств і не з порожніми руками, а з подарунками. Вихованці радо зустрічають, чемно вітаються і цікавляться, як у нас справи, говорять нам компліменти, навперебій розповідають про себе.

... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: luboml | Дата: 03.06.2016 | Коментарі (0)