Головна » 2016 » Червень » 3 » Незабаром – новий сезон полювання. Готуємось заздалегідь.
13:45
Незабаром – новий сезон полювання. Готуємось заздалегідь.

Триває видача контрольної картки обліку добутої дичини і порушень правил полювання на новий мисливський сезон. Без цього документу полювати не дозволяється. У новій картці вказується термін – з 1 травня 2016 року  по 30 квітня 2017 року.

Обмін здійснюється у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Зауважуємо, що на виконання пункту 10 статті Закону України «Про адміністративні послуги» щодо доступності та зручності адміністративних послуг ВОУЛМГ рекомендує мисливцям із метою економії витрат коштів та часу задля отримання контрольної картки надсилати поштою заяву про надання адміністративної послуги, а також контрольну картку, платіжні документи про оплату за послугу і сплату державного мита, конверт зі зворотною адресою. Строк видачі документу – 10 робочих днів.

Усі необхідні реквізити для оплати за адміністративну послугу та зразки заяв розміщені на офіційному сайті Волинського ОУЛМГ http://lis.volyn.ua у розділі «Адміністративні послуги/ видача посвідчення мисливця та контрольної картки».

Мисливці також можуть звертатись за допомогою до мисливствознавця ДП «Любомльський лісгосп».

Переглядів: 405 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar