Головна » 2015 » Грудень » 23 » З гостинцями – до дітей школи-інтернату
15:06
З гостинцями – до дітей школи-інтернату

Працівники ДП «Любомльський лісгосп» напередодні Новорічно-різдвяних свят традиційно відвідали особливий заклад

Допитливі погляди, несміливі усмішки і гучні привітання-запитання: «Добрий день, а ви до кого приїхали?» - Саме так завжди зустрічають на подвір’ї учні Головненської школи-інтернату. Хлопчик старшого класу підбігає до нас, турботливо говорячи: «Ви у 6-А? Я вас зараз проведу, - бере  у нас пакунки подарунків, щоб допомогти занести, - а я з 9-го, ми ще чекаємо своїх шефів.»

Коли усі в очікуванні зимових свят, новорічних див та різдвяних щедрих гостинців, ці дітки із нетерпінням чекають-виглядають своїх гостей. Так хоча б на трохи відчувають підтримку, піклування та свою вагомість у суспільстві. Традиційно до них приїжджають представники із різних організацій району.

Заходимо у клас: «Ура! Ми вже вас ждемо!» Дівчатка та хлопчики підбігають, захоплено роздивляються коробки дарунків: «О, пазли, ми дуже любимо їх складати, ігри, будемо разом грати у них», беруть солодощі та пахучі мандарини, як годиться, дякують.

Цими дітьми ДП «Любомльський лісгосп» опікується із 2-го класу. Школярі попідростали та ще туляться-обіймаються, хочеться їм тепла і ласки, беруть за руки, заглядають в очі. Навперебій розказують, діляться: «Дивіться, як я виріс, уже вас догнав…» «А сьогодні до нас вночі прийде святий Миколай і покладе нам подарунки під подушку…» «А ви любите вишивати ікони? У нас тут багато хто вишиває…» «А коли ви ще до нас приїдете? Приїжджайте на Новий рік!...»

Так щемливо і сумно. Ми повертаємо назад. Наші маленькі приятелі нас проводжають аж до машини, дивляться услід: «До побачення, приїжджайте до нас ще…»

Переглядів: 407 | Додав: luboml | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar