Головна » 2015 » Грудень » 23

Працівники ДП «Любомльський лісгосп» напередодні Новорічно-різдвяних свят традиційно відвідали особливий заклад

Допитливі погляди, несміливі усмішки і гучні привітання-запитання: «Добрий день, а ви до кого приїхали?» - Саме так завжди зустрічають на подвір’ї учні Головненської школи-інтернату. Хлопчик старшого класу підбігає до нас, турботливо говорячи: «Ви у 6-А? Я вас зараз проведу, - бере  у нас пакунки подарунків, щоб допомогти занести, - а я з 9-го, ми ще чекаємо своїх шефів.»

Коли усі в очікуванні зимових свят, новорічних див та різдвяних щедрих гостинців, ці дітки із нетерпінням чекають-виглядають своїх гостей. Так хоча б на трохи відчувають підтримку, піклування та свою вагомість у суспільстві. Традиційно до них приїжджають представники із різних організацій району.

Заходимо у клас: «Ура! Ми вже вас ждемо!» Дівчатка ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: luboml | Дата: 23.12.2015 | Коментарі (0)

Щороку ДП «Любомльський лісгосп» закладає 10 га  плантацій новорічних ялинок. Одну із таких плантацій показує і розповідає про її створення інженер з лісових культур Іван Каліщук:

«Переважно висаджується сосна, адже вона більше підходить до наших грунтів та умов зростання, морозостійка. Хоча подекуди створюємо і площі ялини. Після посадки важливий також догляд за хвойними». 

А ось ці сосонки уже підготовлені для реалізації – як правило зв’язані, до кожної кріпиться спеціальна самоклейна бирка – і чекають відвантаження у машину підприємця-замовника.    

Загалом же по лісгоспу на сьогодні реал ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: luboml | Дата: 23.12.2015 | Коментарі (0)