Головна » 2015 » Серпень » 26

До Дня Незалежності України нагороджено керівника ДП «Любомльський лісгосп» Сергія Сергійовича Боярчука. Почесну Грамоту від Волинської обласної держадміністрації вручив радник голови ОДА у Любомльській райдержадміністрації – Микола Пархомук. Вітаючи із відзнакою, очільник зазначив, що лісгосп робить великий вклад у розвиток району, неабияку користь для краю, його жителів і нащадків, відгукується на питання влади, активно співпрацює та подякував керівнику за хорошу результативну працю на благо держави.  

Переглядів: 425 | Додав: luboml | Дата: 26.08.2015 | Коментарі (0)

Відбулися 18 обласні змагання вальників лісу, участь у яких взяли працівники усіх лісогосподарських підприємств Волині. Змагання проходили на Маневиччині у Городоцькому лісгоспі, де побували і представники Любомльського та Прибузького держлісгоспів.

Тут, серед соснового лісу розгорнулося дійство показу майстерності, досвіду та пропагування незвичної і давньої професії лісоруба. І як доказують багаторічні  змагання, дерево не просто зрізати, треба уміти, знати і дотримуватись правил звалювання та техніки безпеки, мати відповідний одяг, захисний шолом, бути чітким, швидким, фізично здоровим.

Для визначення найкращого традиційно пропонується п’ять конкурсних завдань. Перше і основне – звалювання дерева. Друге – правильне спилювання на підготовленій колоді гілок та сучків. Третє – підготовка бензомоторної пили до роботи, вправна і швидка заміна цепу на ній. Четвер ... Читати далі »

Переглядів: 729 | Додав: luboml | Дата: 26.08.2015 | Коментарі (0)