Головна » 2016 » Серпень » 03

Із

Із болючою проблемою лісового господарства знайомились і обговорювали під час виїзного семінару у лісові масиви ДП «Любомльський лісгосп» представники влади, депутати, громадськість.

Раптове і масове всихання сосен та зараження сусідніх здорових дерев – такий вельми невтішний стан спостерегли лісівники цьогоріч і забили тривогу. До усієї серйозності питання і його негайного вирішення постала перепона: На виконання розпорядження голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика від 17 червня 2016 року № 283 «Про впорядкування вирубки лісів», призупинили проведення санітарних рубок у масивах лісогосподарських підприємств обласного управління як на об’єктах природно-заповідного фонду, так і в експлуатаційних лісах. Питання здійснення санітарно-оздоровчих заходів стало доси ... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: luboml | Дата: 03.08.2016 | Коментарі (0)

Істинно чоловічі змагання – вальників лісу – ось уже далеко не один рік організовують лісові господарства, аби продемонструвати важливість цього нелегкого і важливого фаху на підприємстві. Вдев’ятнадцяте конкурс на визначення кращого волинського лісоруба пройшов минулого тижня у нашому районі – на території ДП «Прибузький лісгосп».

Ще вранці делегація з усіх лісгоспів області прямувала на Згоранські землі. Неподалік села Власюки у Крушинецькому лісництві організатори розмістили підготовлену ділянку для змагань. Двадцять двоє учасників вишикувались строєм, усі – у спецкостюмах, сигнальних жилетах, із касками, а також зі своїм неодмінним інструментом – бензопилою. З вітальними словами виступили заступник начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства – Олександр Рибч ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: luboml | Дата: 03.08.2016 | Коментарі (0)